Hero image

' T Hofke Eetkaffee

+32 495 52 51 25
Hoekeinde 28, 2330 Merksplas Belgium
Open Today:

Amenities

Offerings
  • Coffee

Best WLM Reviews

Gezellige sfeer zoals het hoort te zijn. Zeker geen dikkenek gedoe
'T Hofke is een eetcafé waar je u onmiddellijk thuis voelt. De eigenaar komt gemoedelijk een babbeltje slaan alsof hij u al jaren kant. Het eten is misschien niet het meest verfijnd maar daarom niet minder lekker. Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat de accommodatie niet meer helemaal van deze tijd is. Maar misschien geeft dat nu net het gezellige gevoel. Toch een toplocatie dewelke wij zeker één keer per jaar bezoeken.
Je kan er goed en lekker eten, prijs kwaliteit. De kinderen kunnen er spelen en de dieren bewonderen. Naast de taverne is er ook een feestzaal en ruim aanbod van parking. Elk jaar organiseren ze een halloween wandeling.
Men kan hier heel lekker eten of zo maar iets gaan drinken in een landelijke omgeving tegen een schappelijke prijs .Een aanrader .
Heel belangrijk ! Er is een ruim toilet voor mensen met een rolstoel .
Lekker eten en zeer vriendelijke uitbaters. Gevarieerd kaart zonder restricties als je met meerderen komt eten. Voor de kinderen ook zeer uitgebreide mogelijkheden.
Fijne brasserie waar het echt lekker eten is. Grote porties, en goed afgewerkt. En dit alles tegen zeer democratische prijzen. Absoluut een aanrader!
Jammer fritten en kroketten niet lekker gebakken.vet vuil of niet warm.baas geen mondmasker.gua hygiene 0.geen handzeep op damestoiletten.voor de rest eten lekker.
Super gezellige winterbar !! Lekker warm en je voelt je net op vakantie in de bergen door de muziek dat er speelde. Echte aanrader !!

Quick Facts About ' T Hofke Eetkaffee